Referanser

“Ordsmak” gav mersmak – tusen takk for inspirerende timer. Den praktiske tilnærmingen er den formen som passer meg best. Kurset anbefales varmt:)

Lise D. Hillås -Coach og daglig leder av “Til Det Bedre.” 

4a

Mersmak var en kreativ fornøyelse, og jeg sitter igjen med mange tekster jeg er godt fornøyd med etter fullført kurs.
Mersmak er en oase hvor jeg fikk inspirasjon og fart fra både Siw og de andre kursdeltakerne. Ved å skrive sammen med andre, opplevde jeg at det var lettere å få tak i og se egenarten i mitt eget skriveprosjekt.

Hilde Marie Fougner

 

5

Kursleder kan beskrives ved følgende stikkord: troverdig, kompetent, kreativ, åpen, utfordrende, strukturert og humoristisk.

Hun viste et brennende engasjement for hver enkelt deltaker. Kurs med Siw kan trygt anbefales, jeg “garanterer” både faglig og sosialt utbytte!

Turid Indrebø Seniorrådgiver ved Personal – og organisasjonsavdelingen, Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås

4a


Introkurset hos SiwSkriv
 ga en innføring i flere teknikker og grep innenfor skrivekunsten. Jeg har studert featurejournalistikk på nks tidligere, og jeg kan si at kursleder Siw C. Christiansens ikke sto tilbake for veiledere der. Christiansen er meget kompetent innenfor faget. Jeg kan trygt anbefale hennes kurs.

Ann Kristin Risvaag, førskolelærer og frilansjournalist.

5
Ordsmak
: Kjempebra og inspirerende kurs med svært dyktig kursholder! Nå gleder jeg meg bare til å lære mer! Anbefaler dette kurset på det sterkeste.

Stine Jacobsen. Daglig leder i Media Buy Norge AS
4
I september 2012 møttes en skriveglade og motivert gjeng hos deg. Vi hadde ulik bakgrunn og forskjellige forventninger til kurset. Etter en del skrivevegring og usikkerhet, skapte du trygghet i gruppen. Snart skrev vi så blekket sprutet og tastene glødet. Du var en dyktig pedagog som med dine kunnskaper på området , ditt gode humør og evnen til å se den enkelte , gav oss et godt læringsmiljø og et stort utbytte av kurset. Vi hadde ulike temaer, og de var strukturerte med en fin progresjon. Kurset anbefales.

Hilsen Rakel Solberg. Norsklærer.